Τηλέφωνο : 2262026023 Email : Info@ovlachos.gr
  • Ποιοι Είμαστε
  • Ο Λογαριασμός Μου
  • Λίστα Επιθυμιών
  • Επικοινωνία
  • Αρχική
  • Ζυμαρικά
  • Κουλουράκια
O Βλάχος - ΖυμαρικάO Βλάχος - Ζυμαρικά
  • Παξιμάδια
  • Εποχιακά
    • Πασχαλινά
    • Χριστουγεννιάτικα

Τραχανάς με ντομάτα, ζαμπόν και μανιτάρια

vasilis
Ιαν 25, 2017 tips, Uncategorized 0 Comment
Τραχανάς με ντομάτα, ζαμπόν και μανιτάρια

Συστατικά 

  • 150 γρ. καπνιστό ζαμπόν κομμένο σε κύβους
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 500 γρ. μανιτάρια κομμένα στα 4
  • 2 κονκασέ ντομάτας
  • 1 κούπα τραχανά γλυκό
  • 1 κύβο ζωμό βοδινού
  • θυμάρι ξερό (φύλλα)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 πρέζες ζάχαρη
  • 2-3 κ.σ. λάδι

Φοβερή και νόστιμη σούπα!

  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε το ζαμπόν χωρίς λάδι και σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
  • Προσθέτουμε 2-3 κ.σ. λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  • Συνεχίζουμε να τα σοτάρουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το θυμάρι.
  • Ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5-10 λεπτά μέχρι να μην έχει μείνει σχεδόν καθόλου υγρό στην κατσαρόλα.
  • Αδειάζουμε τις κονσέρβες με το κονκασέ στην κατσαρόλα, προσθέτουμε 2 πρέζες ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι, μια κούπα τραχανά γλυκό, τον κύβο βοδινού και 5 κούπες νερό.
  • Βράζουμε για 18-20 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει ο τραχανάς και διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι αν χρειαστεί.

Πηγή : Πετρετζίκης

vasilis

Χυλοπίτες με μπουτάκια κοτόπουλου και τέλεια σάλτσαNext post

Leave your comment Ακύρωση απάντησης

<

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση : Ανδροκλείδου 5, 322 00 Θήβα Βοιωτίας
  • info@ovlachos.gr
  • 2262026023

Οι Αγορές Σας

O λογαριασμός σας
To καλάθι σας
Οι Παραγγελίες σας
Λίστα Επιθυμιών

Όροι Χρήσης

Ασφάλεια Συναλλαγών
Προσωπικά Δεδομένα
Τρόποι Αποστολής
Πολιτική Επιστροφών
Εγγυήσεις
Πολιτική Πληρωμών

Social Media

Web Developmenth by Datakey